снимка pixabay70% от нюйоркчаните вече са имунизирани. По този повод кметът

...
снимка pixabay70% от нюйоркчаните вече са имунизирани. По този повод кметът
Коментари Харесай

Заря за нюйоркчани, достигнаха 70% имунизация

снимка pixabay

70% от нюйоркчаните към този момент са ваксинирани. По този мотив кметът на града подари на жителите 20-минутно шоу с фойерверки, съобщи ТАСС, представен от

Преодоляването на този предел, след който може да се приказва за постигането на стаден имунитет беше изискване за унищожаване на множеството ограничавания в Голямата ябълка. Кметът на града Андрю Куомо разгласи, че тази цел е реализирана.

От през днешния ден всички ограничавания за претовареност тук-там в закрити пространства, спазването на обществена отдалеченост и дезинфекцията на повърхности в мегаполиса отпадат. В същото време магазините към този момент могат да продължат да изискват от жителите да носят маски.

На фона на оптимистичните вести от Ню Йорк обаче бе обявена мрачната статистика на университета " Джонс Хопкинс ", че в Съединени американски щати от началото на коронавирусната пандемия са регистрирани над 600 хиляди смъртни случая от коронавирус.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР